Bouwen van A tot Z

Uw complete oplossing voor Bouwen van A tot Z Services

Bouwen van A tot Z

Ben je op zoek naar een one-stop-shop voor al je bouwbehoeften? Kijk dan niet verder dan O&M TOTAAL RENOVATIES, de specialist in alle aspecten van bouwen, renoveren en vernieuwen. Of je nu een nieuw huis wilt bouwen, een bestaand huis wilt renoveren of je woonruimte wilt vernieuwen, wij hebben de vaardigheden, ervaring en apparatuur om het te realiseren. We werken van begin tot eind met je samen, zodat je tevreden bent en we kwaliteitsresultaten leveren.

We kunnen je helpen met de volgende diensten:

Planning en ontwerp

We kunnen je helpen bij het plannen en ontwerpen van je bouwproject, waarbij we de beste hulpmiddelen en technieken gebruiken die passen bij jouw visie en budget. We kunnen je ook helpen met vergunningen, codes en voorschriften.

Fundering en skeletbouw

We kunnen de fundering leggen en het geraamte van je huis bouwen, met de beste materialen en methoden om je stabiliteit en veiligheid te garanderen.

Dakbedekking en bevelsiding

We kunnen het dak en de gevelbekleding voor je huis installeren met de beste materialen en stijlen om je huis te beschermen tegen weersinvloeden en schade.

Sanitair en elektriciteit

We kunnen het sanitair en de elektrische systemen voor je huis installeren volgens de beste praktijken en normen om je efficiëntie en comfort te garanderen.

Afwerking en inrichting

We kunnen je huis afwerken en inrichten met de beste materialen en ideeën om het uiterlijk en de functionaliteit van je huis te verbeteren. We kunnen je ook helpen met interieurontwerp, tuinarchitectuur, schilderwerk, vloeren, verlichting en nog veel meer.

Reserveer de services die je nodig hebt in 3 eenvoudige stappen

Online calendar-pana

Selecteer je service en boek online

Het team arriveert binnen het tijdslot en maakt een schatting

Construction worker

De service plannen en uitvoeren

Het team voerde het werk uit in overeenstemming met de offerte die ik had geaccepteerd.

Building permit

Goed gedaan

Ons team heeft de service geleverd zoals u had verwacht. Ze waren competent, snel en respectvol.

Zijn er nog andere vragen?

Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Om je snel en gemakkelijk te helpen

Bezoek onze diensten

Voor meer informatie en inspiratie ben je altijd welkom op onze diensten,